SVT-text förmedlar lögn om ovaccinerade från hårt kritiserad amerikansk studie

Publicerat den

mängden virusinfekterade personer var likvärdig mellan vaccinerade och ovaccinerade patienter.

TEXT BÖRJE PERATT: Första utkast publicerat på Utforskaren:

SVT text och KI begår bedrägeri mot svensk befolkning och ljuger om att vaccinerade skulle ha ett bättre skydd än icke vaccinerade.

SVT text rapporterar och KI-professor kommenterar en USA studie utförd av CDC, USAs motsvarighet till hälsomyndighet. Men slutsatserna är hårt kritiserade för bristande vetenskaplighet och alarmerande svag statistisk grund. I själva verket finns det data som helt motsäger de slutsatser som SVT text rapporterar och i praktiken blir det som professor Gunilla Karlsson Hedestam hänvisar till Fejk News.

”De här resultaten är unika. De visar ju verkligen att vacciner fungerar” FEJK!!!

Att en KI-professor nedlåter sig till propagandistisk lögn är i och för sig inte ovanligt inte heller att SVT-Text tar på sig att rapportera usel och falsk statistik. Det känner vi igen från Svininfluensans dagar.

Nej detta visar bara att KI är beredda, liksom SVT Text,  gå hur långt som helst för att bedra befolkningen!

Bakgrunden är en undermålig CDC-studie med uppenbart uppsåt att angripa ovaccinerade.

Fyrtionio stater skickar regelbundet information till CDC om hur patienter på sjukhus klarat sig via behandlingar där. Men mer än ett dussin rapportörer [meddelade] att de inte har kapacitet att matcha patientens sjukhusintagningsdata med deras immuniseringsjournaler, rapporterade till och med Politico. ”I stället litar dessa stater på sjukhusadministratörer för att rapportera händelseutveckling. Om över 25% av rapporterna är beskrivna som allvarligt felaktiga kan man utgå från att många fler är bristfälliga eftersom de flesta administratörer håller tyst om problemen.

Uppgifterna är enligt forskare som ska ställa samman uppgifter och utvärdera resultat ofta felaktigt (aggregerade) ihopklumpade, och de utelämnar kritiska detaljer som undergräver förståelse för resultatet, till exempel vilket vaccin en person fått och om de har vaccinerats fullständigt. Ett dussintal statstjänstemän har förklarat att varken information eller slutsatser nödvändigtvis är korrekta.

Statliga hälsovårdstjänstemän sa att när de studerat datahospitalens rapporter till dem, hittar de ofta felaktiga uppgifter om individer, fel kön eller ålder samt saknar information om vaccinationsstatus, inklusive vilken typ av injektion individen fått och om de har blivit helt vaccinerade ”, detta också enligt Politico.

”Det finns också en betydande fördröjning – ibland mer än två veckor – i rapportering från stater till CDC eftersom sjukhusets elektroniska system inte automatiskt spårar hur infektioner utvecklas. Läkare måste göra det manuellt [vilket blir i alla hast och ibland inte alls]. ” Men denna opålitliga data används ändå enligt uppgift bland annat för att avgöra om amerikaner behöver boosterskott.

Tidigare denna månad meddelade USA: s kirurggeneral Vivek Murthy att administrationen förbereder sig på att börja erbjuda coronavirus -boosterskott i slutet av september. Tillkännagivandet kom flera timmar efter att Världshälsoorganisationens tjänstemän utfärdade skarpa uttalanden som liknade administrering av booster -injektioner mot coronaviruset till att lämna ”extra flytvästar” till dem som redan bär en.

”Många vetenskapsmän och läkare utmanade behovet av boosterdoser vid denna tidpunkt. … Och vissa oroade sig för att ett beslut hade fattats innan Food and Drug Administration hade beslutat om behovet av en booster eller en viktig vaccinrådgivande kommitté hade utvärderat data – vanligtvis hur vaccinpolitiken är fastställd, ”tillade sagesmännen.

Det som gör saken värre, är att CDC vägrar att offentliggöra uppgifterna som den har använt för att motivera sina tvivelaktiga beslut. Detta särskilda drag har enligt uppgift till och med gjort Vita huset upprört. ”Vita husets tjänstemän har blivit alltmer frustrerade över hur CDC har en tendens att inte dela med sig av data vid en tidpunkt då administrationen fattar stora pandemipolitiska beslut om allt från masker till att skolan öppnar igen.

Två andra höga Biden-tjänstemän som arbetar med den federala regeringens Covid- 19 svar [sa], enligt Politico. – “Detta är inte den första förekomsten av hur CDC som avslöjats med att arbeta med bristfällig data.” I början av månaden (september 2021) rapporterade The Wall Street Journal att bristfälliga data också användes för att motivera att amerikaner, inklusive de vaccinerade, att börjar bära masker inomhus igen. ”

Tre fjärdedelar, 75 % av ny smittade covidpatienter, var covid19vaccinerade

CDC pekade sedan på händelser i Provincetown, Massachusetts. Där CDC sa att stora sammankomster i juli på barer, nattklubbar och husfester ledde till hundratals nya Covid-19-infektioner. Fler studier som släpptes under helgen stödde CDC: s slutsats, sa Dr. Walensky, enligt Journal.

”Provincetown-uppgifterna innehöll två häpnadsväckande detaljer: nästan tre fjärdedelar av de infekterade var helt vaccinerade, och prover visade att mängden virusinfekterade personer var likvärdig mellan vaccinerade och ovaccinerade patienter. I själva verket var 75% av nysmittade vaccinerade.

CDC drog slutsatsen från det senare att vaccinerade personer som blir smittade kan sprida Delta -varianten lika lätt som de ovaccinerade, säger sagesmannen. Men [Läkemedelsindustrins lojala] forskare, ”experter” och till och med tidigare CDC -tjänstemän har sagt att uppgifterna är opålitliga och felaktiga – liksom CDC: s slutsats.

Av detta kan man konstatera att det råder fullständigt kaos och osäkerhet men det står klart att vaccinerade är den stora smittspridaren.

Mot denna bakgrund blir SVTs Text och KI-professorns slutsats iögonfallande bisarra och direkt lögnaktiga.

När det dessutom visar sig att i förhållande till ovaccinerade skadas vaccinerade i ett större antal som samtidigt utsatt för smitta. Procentuellt dör också avsevärt fler vaccinerade. Och då är dessa siffror underdrivna emedan ovaccinerades påstådda smittotal är överdrivna. Rapporterade ”biverkningar” och dödsfall kopplas inte heller alltid till vaccin fastän det är uppenbart för de läkare som agerat visselblåsare och rapporterat dessa avvikelser.

Trots dessa skeva uppgifter blir rapporterna om vaccindödade många fler än inrapporterade ovaccinerade döda av viruset.

Gateway Pundit noterade att VAERS rapporterade 2 043 vaccindödsfall under veckan före den 7 juli jämfört med 1 505 dödsfall av COVID-19.

En visselblåsare vid VAERS [Vaccine Adverse Event Reporting System: USA’s program för vaccinsäkerhet, som hanteras tillsammans av CDC (U.S.Centers for Disease Control Prevention) och Food and Drug Administration (Läkemedels- och Livsmedelseverket)] rapporterar ett minimum om: ”45 000 döda av covid-19-vacciner inom tre dagar efter vaccination”, och lägger fram stämningsansökan mot den federala regeringen i USA. LÄNK

Slutsatsen är att långt fler skadas och dör av Covid19vax än av viruset. Därmed blir lördagens sena SVT-text nyhet en ny osmaklig Fejk News riktad mot den grupp som inte vaxar sig.

Det står också klart att de som har haft covid har antikroppar som enligt Michael Yeadon Pfizers fd VD och forskningschef håller livet ut. Enligt andra forskare är det rent av skadligt att vaxa sig om man har dessa antikroppar. Då startar Covidvaccinet ett krig mot immunförsvaret som kan få allvarliga följder. Det är också dylika rapporter som kommer in särskilt för sjukvårdspersonal som nu reduceras i ökande hastighet.

Tidigare WHO rådgivare professor Christian Perronne påpekar att det är covidinjektionen som orsakar mutationer som Delta och spridning av sjukdomen. Professor Perronne menar att det är de som vaxats som ska sättas i karantän.

Du kan visa din uppfattning om det som pågår i den Svenska Folkdomstolen. Din röst är värdefull. En växande opinion mot bedrägeriet kräver att fler tar del och kan ingå i den växande statistik som tydliggör vilka som är skyldiga, medskyldiga, oskyldiga.

Börje Peratt

2021-09-12

Källor:

Ingen idé att vaccinera dem som har haft COVID-19: föreslår Cleveland Clinic-studien. No point vaccinating those who’ve had COVID-19: Cleveland Clinic study suggests: https://www.news-medical.net/news/20210608/No-point-vaccinating-those-whoe28099ve-had-COVID-19-Findings-of-Cleveland-Clinic-study.aspx

Report: Fler dödsfall i vaccin förra veckan än dödsfall av covid-19 (More vaccine deaths last week than COVID-19 deaths) LÄNK

“45 000 döda av covid-19-vacciner inom tre dagar efter vaccination”, stämningsansökan  mot federal regering VAERS Whistleblower: “45,000 Dead From Covid-19 Vaccines Within 3 Days of Vaccination”, Sparks Lawsuit Against Federal Government https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/07/22/vaers-whistleblower-45000-dead-from-covid-19-vaccines-within-3-days-of-vaccination-sparks-lawsuit-against-federal-government/

Officiella data visar att fler människor har dött på grund av Covid-vaccinerna på 6 månader än personer som har dött av Covid-19 på 15 månader (Official Data shows more people have died because of the Covid Vaccines in 6 months than people who have died of Covid-19 in 15 months) LÄNK

En svensk översättning av Perronnes slutsatser här: https://www.nyatider.nu/vaccinerade-personer-ar-de-som-hotas-av-de-nya-covid-varianterna/

Professor Perronne har en lång framstående karriär inom medicin. Han var vice ordförande för National Reference Center on Tuberculosis and Mycobacteria vid Pasteur Institute i Paris. Han är tidigare president för French College of Professors of Infectious and Tropical Diseases (CMIT). Han var ordförande för kommittén för smittsamma sjukdomar vid Frankrikes högsta råd för folkhälsa (HCSP), ett officiellt organ som rekommenderar folkhälso- och vaccinationspolitik. Professor Perronne har också stor expertis inom vaccination, och han är tidigare vice ordförande för European Advisory Group of Experts on Immunization-ett officiellt organ som rådgör Världshälsoorganisationen WHO.

CDC använder enligt uppgift mycket bristfälliga genombrottsdata som grundval för ”stora” beslut https://www.bizpacreview.com/2021/08/27/cdc-reportedly-using-highly-flawed-breakthrough-infection-data-for-basis-of-major-decisions-1125401/

Annons

En reaktion till “SVT-text förmedlar lögn om ovaccinerade från hårt kritiserad amerikansk studie

    […] Radio och SVT har nyligen presenterat en USA studie som fått hård kritik för felaktiga slutsatser baserade på usel statistik. Public Service har […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s