Tom Brittons prognos om coronarestriktionerna inte efterlevs- Falskt!

Publicerat den Uppdaterat den

Påstående av Tom Britton:

”Om vi helt slutar följa restriktionerna är risken stor att ytterligare uppemot 1000 personer dör i Sverige till följd av coronapandemin redan innan årsskiftet”.

Publicerad i SVT Uppdaterad 11 oktober 2020Publicerad 11 oktober 2020

Påståendet av matematikprofessor Tom Britten är falskt
Britton baserar sin statistik på prognos utifrån gjorda test som från början är otillräckliga och falska. Länk SVT Uppdaterad 11 oktober 2020Publicerad 11 oktober 2020

Dessutom bör man fråga sig vad som är kopplingen mellan matematikprofessorn, statistik, medicinsk expertis och spekulationer som i sammanhanget blir en del av skräckpropagandan. En relevant fråga är: Vem/vilkas ärende går Tom Britton? Är han rent av korrupt?

Statistiken (se hur Britton kommit fram till den) påminner om hur Anthony Fauci (chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases sedan 1984)
basunerade ut att en tredjedel av alla amerikaner skulle angripas och miljoner amerikaner i USA skulle dö om de inte vaccinerade sig mot svininfluensa och nu hävdar Fauci att 2,2 miljoner kommer att dö av Coronavirus Länk
Möjligen finns motsvarande motiv bakom Brittons agerande och i så fall finns det en risk för att Britton inte bara räknat fel utan att han möjligen saknar den integritet som kan krävas av en universitetsprofessor.

Sammantaget Fauci och Britton agerar i linje med osaklig skrämselpropaganda och syftet är att motivera befolkningen att vaccinera sig och attt anpassa sig till polisstatens begränsningar av mänskliga fri- och rättigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s